CONCERT AUDITORIUM "SALVEM LA REAL" ~ Bioblogia.net

18 de marzo de 2005

CONCERT AUDITORIUM "SALVEM LA REAL"



dia 22 de març 2005
La Plataforma Salvem La Real continua la seva lluita per evitar que el nou Hospital de referència de Balears es construeixi a la finca de Son Espases Vell, just devora el Monestir de la Real, la qual cosa suposarà destrossar per sempre un entorn rústic privilegiat, un dels pocs que li queden a Palma, i perjudicar greument un conjunt històric, arquitectònic i patrimonial que conté elements fins i tot d’època musulmana, les síquies, així com el propi recinte monacal cistercenc fundat al s.XIII i únic a les illes, amb el seu imprescindible entorn rural, propi de les fundacions del Císter.
El Secar de la Real ja ha sofert prou l’agressió urbanística i encara estam a temps de salvar el poc sol rústic que queda als voltants del monestir.
Per això hem d’evitar que es construeixi allà el nou hospital !!
La Plataforma duu a terme per aconseguir-ho una forta iniciativa jurídica i alhora de reivindicació social. Un dels actes més importants organitzats fins ara serà *_la vetllada musical del dia 22 de març a l’Auditorium de Palm__a_*. La recaptació serà íntegrament destinada a mantenir la lluita per salvar la Real, especialment els costos de les accions jurídiques.
*Tots els artistes col·laboren desinteressadament*.
Aquest dia l’Auditòrium ha de ser ple de gom a gom de mallorquines i mallorquins que estimam la nostra història, el nostre patrimoni, la nostra terra.

*AUDITORIUM DE PALMA 22 DE MARÇ DE 2005 21’00 H.*

LLUIS LLACH
MARIA DEL MAR BONET
MARTA ELKA
MIQUELA LLADO
AL-MAYURQA
ANTONIA FONT
CARUMBAU
DAMIA TIMONER
Entrada-donatiu: 24 euros. A la venda al Servicaixa i Taquilles de l’Auditorium.
Organitza: Plataforma Salvem la Real (www.salvemlareal.org
<http://www.salvemlareal.org/>)
NO HI FALTIS

Find your job here