Tortugas marinas: Campaña de formación a pescadores (CRAM) ~ Bioblogia.net

3 de agosto de 2012

Tortugas marinas: Campaña de formación a pescadores (CRAM)


Molt bones,

La Fundación Biodiversidad i la Fundació CRAM inicien a Catalunya una campanya de formació a pescadors per millorar l’estat de conservació de les tortugues marines. Aquesta formació s’emmarca en el projecte europeu LIFE+ INDEMARES que te com a objectiu contribuir a la protecció i ús sostenible de la biodiversitat als mars de l’estat espanyol. Aquesta campanya de formació s’ha fet ja a Galicia, es farà aquests dies a Catalunya, i a les pròximes setmanes es seguirà a la Comunitat Valenciana, a Murcia i a Andalusia.

Aquesta formació s’inicia avui amb els palangrers del Port de Llançà (Girona) a les 16:30 hores. Si hi hagués algun mitjà de comunicació que volgués apropar-se al port per fer el seguiment, podeu contactar prèviament al telèfon  607 38 54 62.


Muy buenas,

La Fundación Biodiversidad y la Fundación CRAM inician en Cataluña una campaña de formación a pescadores para mejorar el estado de conservación de las tortugas marinas. Esta formación se enmarca en el proyecto europeo LIFE+ INDEMARES que tiene como objetivo contribuir a la protección y uso sostenible de la biodiversidad en los mares del estado español. Esta campaña de formación se ha hecho ya en Galicia, se hará estos días en Cataluña, y en las próximas semanas se seguirá en la Comunidad Valenciana, en Murcia y en Andalucía.

Esta formación se inicia hoy  con los palangreros del Port de Llançà (Girona) a las 16:30 horas. Si hubiera algún medio de comunicación que quisiera venir al puerto a hacer el seguimiento, podéis contactar previamente al teléfono  607 38 54 62.




Elsa Jiménez Galicia
Responsable de Comunicació
FUNDACIÓ PER A LA CONSERVACIÓ I RECUPERACIÓ D'ANIMALS MARINS
Passeig de la Platja, 30. 08820 El Prat de Llobregat |T 93.752.45.81 |F 93.752.57.10 |www.cram.org

Find your job here