Taller pràctic de fotografia de natura ~ Bioblogia.net

3 de mayo de 2012

Taller pràctic de fotografia de natura

Benvolguts amics,

Un cop més l'Associació d'Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona organitza un Taller pràctic de fotografia de natura, destinat especialment als naturalistes i a tots aquells interessats en aprendre i millorar la tècnica i composició en aquest art. 

El taller es farà, pel matí, en l'espai natural del Jardí Botànic de Barcelona, i per la tarda, a les instal·lacions de l'Institut Botànic que hi ha en el mateix jardí. 

Aquest curs té com a objectius: aprendre a apreciar i a interpretar la llum; experimentar, potenciar i conèixer millor el nostre equip fotogràfic i les seves possibilitats (podríem dir que qualsevol cambra és bona… si la sabem utilitzar); recordar les mesures de seguretat que hem de prendre per no malmetre el medi i el nostre equip; millorar la metodologia de treball; resoldre problemes puntuals “sobre la marxa” i aplicar solucions fàcils; optimitzar les eines digitals.

El grup serà reduït (10-12 persones), i per tant l’atenció serà molt personalitzada.

El taller serà impartit per Jordi Vidal, fotògraf naturalista reconegut tant per la seva vessant professional, com per l’àmplia tasca divulgadora en l’àmbit editorial i científic. 

Preu pels socis: 42 €
(56 € per als que no són socis)

Podeu consultar més detalls sobre el curs i la forma d'inscripció i pagament a l'agenda digital del Museu:  http://agenda.museuciencies.cat/ca/activitats/2012/06/09/

Ben cordialment,

Margarida Loran
Secretària

Find your job here